Om Finehjem

Velkommen til Finehjem!

Finehjem er startet af mig, Katrine, og mit lille bolig univers har til formål at inspirere til en personlig indretning og derigennem præsentere et hav af smukt interiør til lige netop din bolig.
Jeg udvælger interiør fra mange forskellige brands og for mig handler det ikke om hvilket brand en lysestage eller smuk vase er fra, det handler om den – om kvaliteten, udtrykket og det lige netop det item kan give min eller din indretning.
For mig handler det om at kunne videregive inspiration til boligindretning og derfor er rigtigt mange billeder på Finehjem så vidt muligt nogle jeg selv har taget, da jeg ikke mener at opstillede billeder fra ét brand er retvisende for en boligstil, det er typisk én stil fra det brand og sådan ser de flestes af vores hjem jo ikke ud. Så jeg tager selv billeder, på mit lille kontor, i mit hjem og i venners hjem. For netop at vise personlige indretninger og indretninger hvor stile, brands, udtryk, farver og former er mixet – og ikke blot én design DNA fra ét brand.
Udover smukt interiør er god kundeservice en kernesag for mig – og du kan altid forvente et hurtigt svar og hvis det er noget jeg ikke lige har et svar på på hånden, lover jeg at gøre mit bedste for at finde ud af det. Så uanset om du har spørgsmål til et produkt, din levering eller en varer du gerne vil have bestilt hjem, så skal du aldrig holde dig fra at sende mig en mail eller give mig et kald.
Velkommen til alt det fine!
  Venlig Hilsen Katrine
Om finehjem